Ústecký kraj podle lídra Pirátů Bartoše zaostává za Rumunskem! Proti výroku se ohrazují kandidáti ČSSD
Zdeněk Matouš.
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Kandidáti do Poslanecké sněmovny za ČSSD v Ústeckém kraji se jednohlasně ohrazují proti výroku předsedy Pirátské strany Ivana Bartoše, že Ústecký kraj je synonymem chudoby a zaostává za Rumunskem. Ivan Bartoš tak podle lídra kandidátky ČSSD v Ústeckém kraji Zdeňka Matouše pouze ukazuje, že poměry v našem kraji vůbec nezná a nerozumí problémům a specifikům tohoto regionu.

Že si předseda Pirátů za svůj volební kraj vybral právě Ústecký kraj lze považovat spíše za dílo politického marketingu, nežli za skutečný zájem o problémy našeho kraje. A jeho dnešní výroky to pouze potvrzují. Ivan Bartoš se zařadil do dlouhé řady politiků, kteří na náš kraj pohlížejí z pohodlí Prahy a nemají nejmenší ponětí o životě našich lidí.

Není to chudoba, která je naším problémem, je to obchod s chudobou, který způsobil, že se v našem kraji potýkáme především s problémy spojenými se sociálně vyloučenými lokalitami. Patří sem zvýšená kriminalita, nepořádek, nerespektování zákonů a nevymahatelnost práva. Celá republika do našeho kraje postupně sestěhovala nepřizpůsobivé občany a nyní nás politici přirovnávají k Rumunsku? To považujeme za vrchol pokrytectví!

Už jsme si zvykli na různé politické potentáty, kteří vždy přijedou, zděsí se, slíbí problém vyřešit a odjedou. Tím to také obvykle končí. Jenže to není Rumunsko, ale Kocourkov.
Kandidáti za ČSSD v Ústeckém kraji mají jako svou společnou prioritu především aktivní přispění k ukončení legálního obchodu s chudobou, kdy se do prázdných bytů po celém kraji sestěhovávají nepřizpůsobiví, kteří následně přemění celá sídliště v neobyvatelnou zónu. Vedle toho je potřeba začít velmi intenzivně připravovat náš kraj na blížící se restrukturalizaci v souvislosti s útlumem těžby uhlí.

(Zdeněk Matouš, lídr kandidátky ČSSD v Ústeckém kraji a starosta města Krupka)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru