Žena ležela na silnici naproti nemocnici. Strážníci zjišťovali, zda ji nepřejelo auto
Ležící žena. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska Městské policie Ústí nad Labem byla vyslána hlídka strážníků do ulice Sociální Péče, naproti vjezdu do Masarykovy nemocnice. Oznamovatel operátorovi sdělil, že zde uprostřed vozovky leží neznámá žena.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o Petru K. (1979), která se nacházela v silně podnapilém stavu a kvůli své opilosti se nebyla schopna sama o sebe postarat. "Dále strážníci zjistili, že dotyčná na sobě nemá žádné viditelné zranění, které by jí mohlo způsobit nějaké projíždějící vozidlo. Šetřením bylo zjištěno, že jmenovaná si lehla do vozovky bezdůvodně sama," uvedl Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Na místo se dostavila i hlídka Policie ČR a zdravotní záchranná služba, která si dotyčnou za asistence obou hlídek odvezla do Masarykovy nemocnice k odbornému vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru