Diskontní řetězec Tedi bude v Ústeckém kraji otevírat druhou pobočku
Tedi chystá pobočku v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Litvínov - Na Mostecku se připravuje otevření druhé pobočky diskontního řetězce Tedi. Ten je hlavní konkurencí pro Kik, Pepco či rovněž nový řetězec Action.

Tedi bude otevírat svůj obchod v nákupním parku u Lidlu na okraji Litvínova. Najde místo po prodejně Style. Přesný datum otevření není znám, přijde ale pravděpodobně v řádech dnů. Uvnitř se již připravuje zboží.

První prodejnu na Mostecku má Tedi od loňského srpna v areálu obchodního centra S1 v Mostě. To je nákupní park na okraji města pod Hněvínem, ve kterém je například OBI či Billa.

První dvě pobočky otevřel Tedi v České republice vloni v červenci v Prostějově a Opavě poté, co expanzi zbrzdila koronavirová epidemie.

Německá firma má po Evropě přes 2,2 tisíce poboček a zaměstnává 20 tisíc lidí v osmi zemích. Prodává nepotravinářské zboží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru