Tragédie v Ústí: Auto na přechodu srazilo ženu, na místě zemřela
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - K tragické dopravní nehodě došlo v pátek v dopoledních hodinách v ulici Masarykova v Ústí nad Labem. Auto tam srazilo na přechodu ženu, chodkyně svým zraněním podlehla.

Nehoda se stala krátce po půl jedenácté. Podle informací policie řidič auta přehlédl chodkyni jdoucí po přechodu a ženu srazil. "Přes veškerou snahu záchranářů, kteří na místě zahájili resuscitaci, žena bohužel zemřela," potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Řidič, který nehodu zavinil, měl z místa ujet. Policii se ho ale podařilo zanedlouho vypátrat a zadržet. "S řidičem byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v krvi, vyšla s negativním výsledkem," dodala policejní mluvčí.

Policisté na místě nehodu došetřují, provoz není nijak omezen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru