Ústecký kraj - Spolek AniDef funguje již přes tři roky. Za tu dobu se tu postarali o více než tisícovku zvířat a do nových domovů odešlo od nich díky adopci na sedm stovek zachráněných pejsků a přes tři sta kočiček. Pomoc tu poskytnou i dalším zvířatům.

Zvířata se sem dostávají přímo z ulice, často jsou podvyživená, zablešená, nemocná či zraněná a potřebují lékařskou péči a znovu získat důvěru v člověka. Setkávají se tu s otřesnými případy zacházení lidí se zvířaty, ta bývají týraná, vyhladovělá, zubožená, trpící mnoha parazity. Ošetřovatelky se tu pomáhají problémovým zvířatům se špatnou minulostí, někdy velmi agresivními s velkým strachem vůči člověku, s kterými je nutno týdny, měsíce či i roky intenzivně pracovat pozitivní metodou.

Spolek AniDef je neziskový, peníze na provoz útulku, mnoho desítek tisíc každý měsíc, získávají od partnerů a sponzorů, prostřednictvím finanční pomoci z řad veřejnosti, zlomek nákladů pokryjí z adopčních poplatků, pořádají internetové aukce darovaných věcí a občas i bazar darovaných věcí. Ale současná epidemiologická situace velmi útulek zasáhla. Sponzorů a partnerů ubylo, nebo ubyla výše příspěvku. V AniDefu se však snaží, vymýšlejí, jak zajistit prostředky tolik potřebné pro jejich provoz. Nově otevřeli například hotel pro psy, kde mají psi veškeré pohodlí a péči jako doma. Včetně her, procházek, stravovacího režimu či vlastního gauče.

Velmi jim pomáhá také pravidelná pomoc od lidí, kteří chtějí být takzvanými Anděly útulku. Andělé pravidelně přispívají jakoukoliv částkou na transparentní účet AniDef. Díky těmto příspěvkům mohou v útulku pokrýt část nákladů na svůj provoz a také s tou částkou každý měsíc počítat.

Pravidelný finanční dar dělá divy a i sto korun měsíčně pomůže uzdravit nemocného svěřence. Na Facebooku Anidef https://www.facebook.com/utulekzim najdete každý měsíc zúčtování projektu. AniDef pak jednou v roce připraví pro všechny Anděle malé překvapení. Stát se Andělem Anidef je lehké, stačí pravidelně přispívat na transparentní účet číslo 2401251539 kód banky 2010, jako variabilní symbol uvést číslo "500" nebo do poznámky napsat „anděl“.

O tom, jak se stál andělem se dozvíte také zde: https://www.anidef.cz/jak-pomoci/4-stan-se-andelem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru