Odpadky, koloběžka i hrábě: To všechno končí na ulici. Ve městě se hromadí svinčík po bezdomovcích
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Mimo úkolů, které městská policie plní ze zákona o obecní policii se strážníci zabývají i mnoha jinými činnostmi, mezi které patří mimo jiné i pomoc městu při úklidu černých skládek. Tuto činnost vykonávají převážně alternativně odsouzení, kteří si svůj trest odpykávají u městské policie, jako tomu bylo dne 5.1.2021.

To se tyto pracovní čety vrhly na úklid nepořádku v ulici SNP a jejím okolí, kde u Domu techniky likvidovaly nepořádek, který tu zbyl po bezdomovcích, kteří zde často nocují u místního kolektoru. Druhá černá skládka pak byla odstraněna z Parku republiky. Veškerý posbíraný odpad byl následně odvezen na městskou skládku.

0501mpulkz2

0501mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru