Bezdomovec rozbil sklo přímo pod střediskem městské policie. Vyběhl za ním operátor kamerového systému
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Při sledování městského kamerového systému uslyšel operátor ránu a následné řinčení skla, které se ozvalo přímo pod okny operačního střediska městské policie. Když vyhlédl z okna, spatřil člověka, který stál u rozbitých skleněných dveří, vedoucí do podzemních garáží Magistrátu města Ústí nad Labem.

Dotyčný se rychlou chůzí z místa vzdaloval, proto operátor vyběhl z budovy a začal podezřelého muže pronásledovat. Dohonil ho až na Mírovém náměstí, kde se mu ho podařilo zadržet. Mezi tím druhý operátor vysílačkou informoval o celé události nejbližší hlídku strážníků, která se na místo dostavila a muže středního věku si od operátora převzala.

Jednalo se o bezdomovce, který se k vykopnutí skleněné výplně dveří doznal. Vzhledem k výši škody, kterou dotyčný svým protiprávním jednáním způsobil, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru