Charitativní ples Ústí má srdce vydělal peníze na léčbu nemocných dětí, ačkoliv neproběhl
Na snímku organizátor Plesu Upřímných srdcí v Ústí nad Labem Zdeněk Pavlíček. Foto: Danuše Mudriková
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Krásnou zprávu na konci roku 2020 napsal na stránku charitativního Plesu Ústí má srdce organizátor Zdeněk Pavlíček. Podařila se mu vybrat částka na léčbu onkologicky nemocných dětí, ačkoliv letos pořádání kulturní akce překazily opatření související s výskytem nemoci COVID-19 v České republice.

„Vybrali jsme 46 900 Kč na plese, který se nekonal. Ano přátelé, 5. Charitativní Ples ÚSTÍ MÁ SRDCE jsme nejprve přeložili na 28. 11. 2020 /pozn. red. původně měl ples proběhnout 28. 3. 2020/ a následně úplně zrušili (z důvodů, všem známým). Ale to nám nezabránilo spojit Vaše dobrá srdce a pomoci těm nejmenším, nemocným. Řada z Vás si ponechala vstupenku, za každou z nich jsme vybrali 300 Kč. Přidali se finanční dárci i jiní dárci a vybrali jsme krásných 46 900 Kč. Na našich pěti charitativních plesech jsme na nemocné děti vybrali 328 286 Kč. Děkujeme Všem, co nás podpořili. Děkujeme Všem, co nás chtěli podpořit, ale z důvodu zrušení plesu to nešlo. Děkujeme Všem, co si zakoupili vstupenky a věnovali nám je. Děkujeme Všem, co nám chtěli věnovat cenu do tomboly. Děkujeme Všem, co nám věnovali cenu do tomboly a zanechávají nám ji na příští ples. Děkujeme a věříme, že nám zachováte přízeň a že už brzy se potkáme na dalším plese. Děkujeme Bože, že tady žije tolik lidí s dobrým srdcem, kteří nežijí jen sami pro sebe, ale i pro ty, kteří potřebují naší pomoc,“ napsal Zdeněk Pavlíček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru