Stavební na jezeře Milada finišují
Stavební práce na jezeře Milada. 2x foto: čtenář
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Čilý stavební ruch panuje již několik měsíců nad hlavní pláží jezera Milada.  Důvodem je výstavba centrální kanalizace. Práce mají skončit do konce měsíce listopadu.

„Součásti stavby je vybudování splaškové kanalizace, dešťové kanalizace, vodovodu a elektrických přípojek,“ uvádí na svých stránkách Palivový kombinát Ústí, který prostor spravuje.

Stavební práce již skončily na rekonstrukci koryta Modlanského potoka v celkové délce 3,56 kilometru. Koryto je nově dlážděné kamenem do betonu. Hotov je také přelivový vrt PV 12 na západním svahu jezera, který slouží k doplňování vody do Milady ze soustavy podzemní vody.

Asfaltový povrh má silnice pro integrovaný záchranný systém, která tvoří okruh kolem vodní plochy v délce 10,5 kilometru.

1810 stav milada

{article Příjezdová cesta k jezeru Milada od Trmic se uzavře motoristům}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru