STALO SE: Rána, až se celý dům otřásl! Noční výbuch vzbudil stovky lidí. Co ho způsobilo?
DĚNÍ ZA SEBOU, KDY POLICISTÉ PROHLEDÁVAJÍ PRŮCHOD, ZAZNAMENAL TAKÉ JEDEN Z NAŠICH ČTENÁŘŮ
Ústí nad Labem

Most – Téměř po celém Mostě se v noci z neděle na pondělí ozvala rána, která řadu lidí probudila, některé i vyděsila. Policisté půlnoční incident, který se stal na třídě Budovatelů u bloků 96 – 97, prověřovali na místě.

„Seděli jsme doma u stolu, jen otevřené okno, a rána jako sviň,“ popisuje explozi Ondřej S. „Myslela jsem, že bouchla chemička, jaká to byla mega rána,“ přidává se Domča S. ve facebookové skupině Most. „Rrána to byla opravdu veliká. Cely dům se otřásl,“ svěřuje se Nicole B.

Lidé začali spekulovat o výbuchu granátu nebo varny pervitinu. To se nepotvrdilo. „Policisté včera krátce po 23. hodině prověřovali oznámení o údajné explozi u bloku číslo 97 na třídě Budovatelů. Podle policistů zasahujících na místě se pravděpodobně jednalo o výbuch petardy v průjezdu a ke zranění osob ani újmě na majetku nedošlo,“ uvedla mluvčí Policie ČR Miroslava Glogovská.

Redakce našeho serveru obdržela video, které má zaznamenávat noční incident, který měla způsobit petarda s označením Super Cobra 12. Podle vyjádření, které máme k dispozici, nemělo jít o útok proti žádné skupině obyvatel, spíše o "klukovinu".

https://www.youtube.com/watch?v=IO77LRBkwMk

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru