Němec měl v dodávce českou lehkou děvu, pes celníků u ní vyčenichal heroin
Odhalené sáčky s drogou. Foto: Celní úřad pro Ústecký kraj
Ústí nad Labem

Dubí - Dodávku s německou registrační značkou si vytipovali ke kontrole hodinu po půlnoci v tomto týdnu celníci na silnici číslo 8 v Dubí. Jejich pes objevil něco, kvůli čemu musela na místo přijet i policie.

Osádku tvořil 60 letý muž z Německa a 37 letá spolujezdkyně české státní příslušnosti. "Ke kontrole byl nasazen služební pes, který označil béžovou kabelku patřící ženě. Při prohlídce tašky celníci nalezli injekční stříkačky, jehly a černé pouzdro se zatahovacími sáčky," uvádí Jiří Nejedlý, tiskový mluvčí Celního úřadu pro Ústecký kraj.

Ve dvou sáčcích se nacházela krystalická látka nahnědlé barvy o hmotnosti 1,2 gramů. Provedený test pozitivně reagoval na heroin.

Celníci přivolali na místo policejní hlídku, která si „kněžku lásky“ i s drogou převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru