Novinka pro obyvatele Severní Terasy: Důležité zprávy můžete dostávat přímo do telefonu
lustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Důležité zprávy Vás s aplikací v telefonu zastihnou kdykoliv a kdekoliv. Dostanete pouze ty zprávy, které Vás budou zajímat. Při registraci si sami zvolíte, který typ zpráv chcete dostávat. Kromě zpráv o pravidelných odstávkách, haváriích vody, kulturních akcích apod., budete varování před nebezpečím v případě krizových situaci.

Nově se budete moci zapojit do zlepšení situace v našem Městském obvodu zasláním podnětů a závad. Je to opravdu jednoduché! Stačí si do telefonu nainstalovat mobilní aplikaci Hlášenírozhlasu.cz. Aplikace představuje nejjednodušší cestu, jak se dostat k informacím z úřadu. Informace o službě naleznete ZDE. Více informací k aplikaci ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru