Ústí podporuje pedagogy ve vyloučených lokalitách. Rada města schválila odměny ředitelům škol
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada města schválila odměny ředitelům škol za úspěšné plnění úkolů v rámci pilotního programu Podpora pedagogických pracovníků ve vyloučených lokalitách. Program je zaměřen na finanční prostředky určené všem pedagogickým pracovníkům škol z rozpočtu zřizovatele.

Cílem je pomoc při zajišťování kvalifikovaných pedagogických zaměstnanců pro základní školy, které se nacházejí v tzv. vyloučených lokalitách.

Jedná se konkrétně o ředitele ZŠ Školní náměstí, ZŠ Hlavní a ZŠ a ZUŠ Husova, kteří do projektu byli zapojeni s ostatními pedagogy. Finanční obnos 3 000 korun pro každého učitele vyplácí školy měsíčně do platu, činnost ředitelů je v rámci projektu hodnocena pololetně.

V rámci programu se ředitelé škol podíleli například na zajištění distanční výuky v době nouzového stavu a zajištění jiných forem výuky (pracovní listy s úkoly, schránky ve vestibulu školy, telefon) pro žáky nedisponující potřebným IT vybavením.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru