Cyklozávod Milada čekají změny
Ilustrační snímek. Zdroj foto: miladatour.cz
Ústí nad Labem

Ústecko - Již 9. května přivítá jezero Milada na Ústecku 13. ročník Cyklozávodu Milada. Stále oblíbenější MTB závod přinese v roce 2020 několik významných novinek.

„Po loňské rekordní účasti bikerů je zásadní změnou přesun zázemí závodu do většího prostoru Motoareálu Chabařovice. S tím souvisí i plánování nových tras, které zavedou bikery jak k bezprostřední blízkosti jezera Milada, tak do přírody Českého středohoří,“ uvádí k novinkám Michal Neustupa, organizátor prestižní sportovní akce.

„Hlavní kategorie doplňuje oblíbený rodinný závod i hojně navštěvované dětské závody. Stejně jako u ostatních akcí seriálu Milada Tour, jehož je Cyklozávod součástí, dostanou všechny děti funkční tričko ke startovnému zdarma. Rodiče jistě ocení další z novinek, kterou je hlídání dětí během závodu,“ slibuje organizátor.

Poprvé v historii také všichni závodníci obdrží originální finisherské medaile. „Navíc se svou účastí mohou zapojit do bodování jednotlivců seriálu a získat hodnotné ceny a prize money ve výši 10 000 Kč. Během celého dne bude připraven bohatý doprovodný program s autogramiádou, fotokoutkem, skákacím hradem, dětskou zónou nebo biketrialovým vystoupením,“ láká na sportovní akci Michal Neustupa.

Poznejte okolí jezera Milada ze sedla a přijďte si užít pohodový den plný sportu a zábavy.

Registrovat do Cyklozávodu Milada se můžete na webu www.miladatour.cz až do konce dubna.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru