Opilý motorkář nezvládl řízení a havaroval. Měl obrovské štěstí
Ilustrační foto: HZS ČR
Ústí nad Labem

Proboštov - Dopravní policisté vyšetřují nehodu motocyklu, ke které došlo koncem měsíce ledna v obci Proboštov. Třicetiletý řidič motocyklu kolem jedné hodiny v noci nezvládl řízení a havaroval. Při dopravní nehodě utrpěl zranění a musel být zdravotnickou záchrannou služebnou převezen do nemocnice.

"Řidič měl obrovské štěstí, protože při jízdě nemel na hlavě helmu. Policisté tomuto řidiči při dechové zkoušce naměřili 1,97 promile alkoholu. V současné době čelí podezření z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru