Upřímné srdce pojedenácté rozzáří úsměvy handicapovaných dětí a oblohu nad Ústím
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Nadační fond Upřímné srdce
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – K Ústeckým Vánocům neodmyslitelně patří akce Rozsviťme Ústí nad Labem. Letos proběhne na Lidickém náměstí 19. prosince od 16.30 hodin.

Pomáhat se bude handicapovaným - Leničce, Tobiáškovi, Martínkovi, Péťovi a Honzíkovi. „Jako každý rok budou dobrovolníci procházet Lidickým náměstím s kasičkami. Každý kdo přispěje, více než sto korunami, dostane létající lampion štěstí,“ uvedl Matěj Prošek za Nadační fond Upřímné srdce. Všechny získané finance poputují k handicapovaným. 

Akci zpříjemní doprovodný program plný zpěvu a show. Představí se Monika Sommerová, Michal Volf, sourozenci Dalibor a Sabina Slepčíkovi, Nikol Lacková a Vivien Lacková, Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, pěvecký sbor Základní školy Neštěmická, Minikoníčci ze stáje Tivani. Zábavným podvečerem provede Alena Skálová. Hromadné vypouštění létajících lampionů štěstí je naplánováno po 18.00 hodině.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru