Veřejné bruslení na ústeckém Zimním stadionu zpříjemní Mikulášská nadílka na ledě
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Městské služby Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zabruslit si společně s Mikulášem, čertem a andělem budou moci v neděli 8. prosince návštěvníci Veřejného bruslení na ústeckém Zimním stadionu. Městské služby Ústí nad Labem, které sportovní areál spravují, zvou na Mikulášskou nadílku na ledě.

Malí bruslaři se mohou těšit na sladké překvapení a zábavu s dlouhonohými skřítky. Dvířka mantinelů se návštěvníkům otevřou v 17.30 hodin a uzavřou v 19.00 hodin. Dospělého návštěvníka přijde vstupné na 40 Kč. Děti od 120 centimetrů do 15 let, osoby nad 62 let zaplatí 15 Kč. Děti do 120 centimetrů mají bruslení zdarma, ale mohou na něj pouze v doprovodu dospělé osoby, která zaplatí za vstup 15 Kč. Jeden dospělý může doprovázet pouze jedno dítě.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru