Strážníci vyrazili kontrolovat zahrádkářské kolonie. Akce budou pokračovat po celém území města
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Blíží se zima, chataři zazimovávají chaty a chalupy a většina z nich se stěhuje zpět do svých městských bytů. Zahrádkářské kolonie se začínají vylidňovat a prázdné rekreační objekty by se mohly stát terčem různých nenechavců a pobertů.

Z těchto důvodů nařídil primátor města Petr Nedvědický městským strážníků preventivně bezpečnostní akce, zaměřené právě na tyto objekty. Zloději většinou využívají toho, že přes zimu své nemovitosti majitelé navštěvují jen zřídka a vybírají si především odlehlé a špatně zabezpečené objekty.

Tato preventivní opatření strážníci zahájili dne 28.9.2019 v zahrádkářských koloniích v obvodu Severní Terasy a postupně budou obcházet a kontrolovat tato rekreační místa po celém území města. V rámci pochůzkové činnosti strážníci zanechávají u zkontrolovaných objektů na vhodném místě i letáky, které upozorňují majitele rekreačních objektů na možnosti, jak co nejlépe svá rekreační zařízení chránit proti případným zlodějům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru