Strážníci a preventisté se aktivně zapojili do zakončení cyklistické sezóny
Zdroj: www.mpul.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Mezi mnohé akce pro veřejnost, které pořádají strážníci městské policie ze skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy, patřila i různá klání malých cyklistů, kteří si své znalosti a dovednosti ověřovali na dopravním hřišti městské policie v Krásném Březně, které zde proběhly v uplynulých dvou týdnech.

A nejen na dopravním hřišti strážníci šíří dopravní osvětu. Minulý týden se preventisté aktivně zúčastnili na Labské stezce zakončení cyklistické sezóny 2019, která byla ukončena preventivní akcí s názvem „Zamykání labské stezky“, a kterou pořádalo „Zdravé město Ústí nad Labem“.

Správná výbava kola a bezpečné chování cyklisty v silničním provozu bylo téma strážníků. Jak uvedl primátor města Petr Nedvědický: „ Je nezbytně nutné, aby děti byly dostatečně informovány o tom, jaká výbava kola je správná a bezpečná. Bezpečnost našich dětí na silnicích je při prevenci naší prioritou.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru