OBRAZEM: Mattonka v Ústí oslavila dvoustovku
Mattonka v Ústí oslavila dvoustovku. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Je určena hlavně rekreačním běžcům. Po zdolání zhruba pěti kilometrů se všichni osvěží perlivou vodou. Řeč je běžecké skupině Mattoni FreeRun, která v úterý 24. září na stezce uspořádala dvoustý výběh.

Stálou organizátorkou společných výběhů je od samého počátku Zuzka Rusínová. „Matonni FreeRun se poprvé běžel v květnu roku 2015. V prvopočátku se běhalo na dvou trasách na střekovské a svádovské. Já vedla skupinu běhající ve Svádově a Michal Barvínek zde na nábřeží. Jenže s podzimem se začalo brzy stmívat, na svádovské stezce není veřejné osvětlení, hrozilo zranění, navíc jsme se my holky bály, tak jsme začali běhat společně na Střekově. Tím došlo ke spojení obou dvou skupin,“ popsala Zuzka Rusínová.

V současné době opět v Ústí nad Labem běhají dvě skupiny Mattoni FreeRunu. V úterý se stále běhá se Zuzkou Rusínovou a od podzimu loňského roku vede čtvrteční výběhy Dušan Oslej. Obě skupiny mají na sociální síti Facebook založený svůj profil. Zde se každý dozví veškeré informace.

2509 mattoni2

Mattonka v Ústí oslavila dvoustovku. Foto: Petr Sochůrek

2509 mattoni3

Mattonka v Ústí oslavila dvoustovku. Foto: Jitka Oslejová

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru