STROM ROKU 2017: Ústecký dub má číslo 10. Hlasovat se dá několika způsoby
Strážný dub. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Podpořit v anketě Strom roku mohou nejen Ústečané Strážný dub u ředitelství Krajské zdravotní naproti hlavnímu areálu ústecké Masarykovy nemocnice. Památný strom se probojoval až do finále ankety se startovním číslem 10.

Hlasovat pro Strážný dub mohou všichni Ústečané i návštěvníci města bez rozdílu věku, a to dvěma způsoby. Prvním je bezplatné podepsání archů, které hlasující najdou postupně na informacích ústeckého magistrátu, na úřadech městských obvodů, v Infocentru na Mírovém náměstí, v ústecké zoo, v plavecké hale na Klíši, v ústeckém Domě kultury, v Domě dětí a mládeže, muzeu, v cyklocentru Zanádraží, v rozhledně na Větruši, v bludišti na Větruši, na horní i dolní pokladně lanovky na Větruši. O spolupráci na podpisové akci byly požádány i ústecké základní školy, dále se budou podpisová místa rozšiřovat například i na koupaliště v Brné, na univerzitu a další místa.

Dalším způsobem podpory Strážného dubu je odeslání dárcovské DMS zprávy na telefonní číslo 87 777. Do textu zprávy je potřeba napsat DMS STROM10 60. Cena dárcovské DMS je 60 korun, kdy dub získává dva hlasy.

1606 dub

STRÁŽNÝ DUB. FOTO: PETR SOCHŮREK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru