Dětský den otevřených dveří ve všebořické vozovně trolejbusů nabídne bohatý program
Zázemí vozovny trolejbusů. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Nakouknout nejen do zákulisí všebořické vozovny trolejbusů ústeckého Dopravního podniku, ale také si užít spoustu zábavy a nevšedních zážitků budou moci návštěvníci akce s názvem Dětský den otevřených dveří. Organizátoři si připravili program téměř pro každého návštěvníka.

Brány vozovny se veřejnosti otevřou v sobotu 17. června od 9.00 hodin do 15.00 hodin. Hlavním bodem zábavného dne bude jednu hodinu popoledni křest tří nových autobusů. Kmotry budou protentokrát judisté z Velkého Března, roztleskávačky z Basta Cheerleaders a vícenásobný mistr republiky v silovém trojboji Zdeněk Fanta.
Děti, kterým je akce hlavně určena, si budou moci po celu dobu akce zařádit na nafukovacích atrakcích, vyzkoušet airbrush tetování, jízdu na šlapacích kárkách, balónky, mega bubliny, dětské koutky a dopravní hřiště ústeckých strážníků. Chybět nebudou samozřejmě dětské soutěže o ceny, ale vyhrát si nějakou tu cenu budou moci i dospělí.

Kromě služeb Dopravního podniku města Ústí nad Labem, se návštěvníci seznámí s částí práce Policie České republiky, kdy pro návštěvníky bude připravena ukázka snímání otisků prstů, techniky dopravní policie a výstroje Speciální pořádkové jednotky Ústeckého kraje. Nebude chybět ani hasičská technika nebo figurína, na které si budou moci příchozí vyzkoušet první pomoc. Příznivci ústeckého sportu ocení stánky známých sportovních klubů. Pro milovníky kultury je připraveno vystoupení ústeckého pěveckého sboru Bambini.

Pořadatelé akce upozorňují na omezenou kapacitu parkovacích míst v areálu a okolo všebořické vozovny. Návštěvníky pohodlně na Dětský den otevřených dveří Dopravního podniku města Ústí nad Labem přivezou a odvezou trolejbusové linky číslo 54 nebo 56. Stačí s platnou jízdenkou nastoupit směrem na Všebořice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru