Za nehodou autobusu a osobního auta v Žižkově ulici stála podle svědků zběsilá jízda
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Řidič osobního auta se po čtyřproudé silnici řítí vysokou rychlostí, nezvládá řízení, následuje smyk a náraz do autobusu městské hromadné dopravy. To je podle svědeckých výpovědí scénář vážné dopravní nehody, která se stala v pondělí 29. dubna po devatenácté ulici ve Střelecké ulici.

„Řidič osobního auta jsme se středně-vážnými zraněními transportovali do ústeckého traumacentra. Spolujezdkyně utrpěla lehká zranění,“ uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník.

Nikdo z autobusu naštěstí nebyl zraněn. Šetření karambolu si vyžádalo na několik hodin omezení dopravy mezi centrem Ústí a Trmicemi. Střet šetří dopravní policisté.

{article title="AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda autobusu pod Větruší, silnice ve směru na Makro je zavřená"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru