Lanovka na Větruši bojuje o titul Náš evropský projekt
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Spojuje střed města Ústí nad Labem s výletním zámečkem Větruše. Dvě kabinky se míjejí kyvadlově, kdy každá je schopna pojmout až patnáct pasažérů. Tažné lano měří 760 metrů. Řeč je o Lanové dráze Větruše, která svezla první cestující 7. prosince 2010. V letošním roce tato turistická atrakce Ústí bojuje o titul Náš evropský projekt.

Cílem soutěže je připomenout obyvatelům přínosy projektů podpořených z evropských fondů pro rozvoj jejich nejbližšího okolí, obce či města. Hlasovat prostřednictvím lajků (like, wow, love, atd.) mohou uživatelé sociální sítě Facebook až do 2. května zde. Veřejnost rozhoduje, které obce vyhrají finanční příspěvek na uspořádání obecní slavnosti v celkové hodnotě přes 150 000 Kč a all-inclusive cestu do Bruselu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru