OBRAZEM: Otevřené sklepy v Ústeckém podzemí přilákaly stovky milovníků vína
Otevřené sklepy v Ústeckém podzemí přilákaly stovky milovníků vína. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Více jak šest stovek návštěvníků. Vypitých 1 100 litrů vína. To je bilance letošního ročníku Otevřených sklepů v Ústeckém podzemí. Zahájit turistickou sezónu přijelo v sobotu do krajské metropole jedenáct vinařů z České republiky.

Návštěvníci akce ochutnali 116 vzorků bílého a červeného vína. K mání byly i pochutiny, které patří ke konzumaci vína. Nechyběla čokoláda, vinné želé či vinná hořčice. Sýrařky z Mostu přivezly několik druhů sýrů a návštěvníci ochutnali i pršuty z Pršuterie Chovaneček. Celé odpoledne byla v plném proudu zábava v podání živé hudby, soutěží a nenudily se ani děti, které do podzemí přišly s rodiči.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru