OBRAZEM AKTUÁLNĚ: Velká sláva ve strategické průmyslové zóně! Ode dneška tam působí nová stanice hasičů
Oficiální otevření hasičské stanice. Foto: Michal Hrdlička
Ústí nad Labem

Bitozeves - V úterý proběhlo slavnostní otevření požární stanice Bitozeves, která tímto aktem oficiálně začala působit v průmyslové zóně Triangle na Žatecku.

Na jedné z nejmodernějších stanic v ČR budou sloužit v 24 hodinových službách dvě hasičská družstva. Jedno bude stále vyčleněno pro společnost Nexen Tire a druhé družstvo bude plnit zásahové úkoly v požárním obvodu stanice, do které spadá sousední dálnice D7.

Pozvaní hosté, mezi kterými byli představitelé hasičů, politici i vedení společnosti Nexen, slavnostně zahájili provoz přestřižením pásky a zazvoněním na zvon, který je umístěn na požární stanici.

Požární stanici a hasičskému zvonu na místě požehnal litoměřický biskup Jan Baxant.

Foto

Video

https://www.youtube.com/watch?v=w4CNCiVHN1w

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru