OBRAZEM: Ústečtí strážníci besedovali s klienty Domova pro seniory na Severní Terase
3x foto: Měp Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Strážníci z oddělení prevence kriminality a dopravní výchovy Městské policie Ústí nad Labem připravili besedu pro klienty Domova pro seniory na Severní Terase. Jednalo se o další akci v rámci projektu prevence kriminality s názvem „Myslíme na Vás“, který je zaměřen na seniory a handicapované spoluobčany.

„Vítáme takové akce, jsou důležité zejména pro lepší informovanost občanů o bezpečnostní problematice, ale také pro výměnu zkušeností,“ uvedl primátor Petr Nedvědický. Setkání bylo zajímavé nejen pro klienty domova, ale i pro strážníky. Zúčastnění se mohli seznámit s lidmi, kteří v minulosti sloužili v armádních, policejních nebo hasičských sborech. Tito veteráni velmi poutavě vyprávěli své životní příběhy a zkušenosti z jejich služby.

1503straznici1

Mezi besedujícími byl i veterán, který letos oslaví 100. výročí svého plodného života. Na žádost seniorů strážníci přislíbili, že na další setkání přivedou i své služební psy a pochlubí se s jejich dovednostmi a úspěchy, které dosahují na republikových závodech. Celý projekt probíhá pod záštitou primátora města Ústí nad Labem Petra Nedvědického.

1503straznici3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru