Městské služby si pro školáky na prázdniny připravily odpolední veřejné bruslení
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Využít odpoledního veřejného bruslení mohou o jarních prázdninách děti na ústeckém Zimním stadionu. Městské služby, které areál spravují, vychází příznivcům zimního sportu vstříc a ve dnech volna zejména malým Ústečanům otevírají v netradiční čas ledovou plochu.

Dvířka mantinelů se v úterý, ve středu a v pátek otevřou veřejnosti ve 14.00 hodin a uzavřou v 15.30 hodin. V sobotu může ústecké ledové plochy využít veřejnost od 17.30 do 19.00 hodin.

Děti od 120 centimetrů do 15 let zaplatí vstupné 15 Kč. Děti do 120 centimetrů mají bruslení zdarma, ale mohou na něj pouze v doprovodu dospělé osoby, která uhradí za vstup 15 Kč. Jeden dospělý může doprovázet pouze jedno dítě. Dospělého návštěvníka přijde vstup na 40 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru