Uživatelé sociální sítě v anketě ústeckého Dopravního podniku dali přednost plastovým sedadlům
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Chcete ve vozech plastová sedla nebo s látkovými potahy? Tuto otázku položil cestujícím na své facebookové stránce v únoru letošního roku ústecký Dopravní podnik. Do ankety se zapojilo přes dva a půl tisíce uživatelů sociální sítě.

„Pro látková sedadla hlasovalo 1024 respondentů. Plastovému sedadlu dalo svůj hlas 1501 účastníků ankety,“ uvedla mluvčí ústeckého Dopravního podniku Jana Dvořáková.

Výsledky ankety však nejsou pro vedení společnosti zavazující, šlo pouze o průzkum mezi cestujícími. „Jak již v minulosti několikrát zaznělo, budeme se zabývat i připomínkami z diskuze, která probíhala pod anketou, kde se diskutující přikláněli ke koženkovému čalounění sedadel,“ doplnila mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru