SHRNUTÍ: V kolejišti ležel mrtvý muž. Vyšetřovatelé vyslýchají strojvedoucí projíždějících vlaků
Ilustrační snímek. Zdroj foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Olšinky – Bezvládně ležícího lidského těla si v pátek (1. března) okolo půl osmé ráno všiml strojvedoucí nákladního vlaku, když projížděl Olšinkami. Ihned zalarmoval všechny složky Integrovaného záchranného systému v Ústí nad Labem. Okamžitá pomoc však již byla marná.

Vyšetřovatelé na místě zjistili, že se jedná o muže. Podle prvotních zjištění bylo zřejmé, že se střetl s některým s dříve projíždějících vlaků a zraněním na místě podlehl. „Událost je v šetření, kdy se nám prozatím nepodařilo dohledat vlak, který se s mužem střetl,“ uvedl v pátek odpoledne mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Šetření nešťastné události si vyžádalo zastavení veškeré dopravy na železniční trati a zásah drážních hasičů. „Jednotka odklidila ostatky těla. Provoz na trati byl obnoven v 10.30 hodin,“ doplnil Marek Illiáš, mluvčí Správy železniční a dopravní cesty České republiky.

Na tři hodiny tak musely České dráhy mezi Střekovem a Velkým Březnem místo osobních vlaků nasadit autobusy. Železniční nehodou s nešťastným koncem se rovněž zabývají ústečtí kriminalisté.

{article title="AKTUALIZUJEME: Mrtvý muž ležící v kolejišti zastavil vlaky mezi Střekovem a Děčínem"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru