Auto uvízlo na zledovatělé silnici, řidička po vystoupení z vozu upadla na obličej
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulých dnech v ranních hodinách prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v ulici Stříbrnická, kde na hlídku volala žena středního věku, která strážníky žádala o pomoc. Na místě bylo od dotyčné zjištěno, že svým osobním vozidlem vezla do školní družiny svou nezletilou dceru a v mírném kopci se z důvodu zledovatělé vozovky automobil zastavil a díky námraze se dále nemohl rozjet.

Poté žena vystoupila z vozidla a při vystupování na zledovatělé vozovce uklouzla a upadla na obličej. Při pádu si dotyčná přivodila zranění, a to zlomení předního horního zubu. Dále žena utrpěla krvácivé poranění na bradě. Strážníci zraněnou převezli na služebnu, kde jí poskytli první pomoc. Přivolání zdravotní záchranné služby žena odmítla s tím, že do nemocnice ji odveze její kamarád, který je již na cestě. Poté strážníci zajistili posyp uvedené pozemní komunikace, který provedla firma AVE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru