Muž s dírou v krku ležel na lavičce, byl z něj cítit alkohol. Málem se udusil!
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 11. února ve večerních hodinách vykonávala hlídka ústeckých strážníků kontrolní činnost v obvodu Předlic, kde u vozovny dopravních podniků narazila na zastávce MHD ležet na lavičce muže středního věku, který měl na hlavě krvácivé zranění a byl z něho cítit alkohol.

Dotyčný nemluvil a jen vydával sípavé zvuky. Dále bylo zjištěno, že muž má na krku otvor po tracheostomii, který měl znečištěn zvratky. Přítomní strážníci muži zvratky odstranili, aby mu ulehčili dýchání a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu. Po příjezdu zdravotníků začal být dotyčný agresivní, proto byla při jeho převozu do nemocnice provedena ze strany strážníků asistence.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru