Ústecký kraj - Počasí slibuje až předjarní teploty, tak o víkendu nebuďte doma a vyrazte na některou ze zajímavých kulturních, sportovních a společenských akcí, které se uskuteční v našem kraji. Ty nejzajímavější z nich Vám přinášíme v našem přehledu.

Cabaret v mosteckém divadle. Foto: Městské divadlo v Mostě

MOST: Městské divadlo – premiéra divadelní hry Cabaret

Pátek 19. února od 19.30 hodin

Sugestivní příběh z předválečného berlínského Cabaretu, nad nímž se stahují černá mračna dějin. Skvělou hudbu Johna Kandera živě zahraje devítičlenný Kit-Kat Band, těšte se velkolepé scény a extravagantní kostýmy.


MOST: 1. náměstí – Farmářská slavnost

Sobota 20. února od 8 hodin

Farmářské slavnosti vás čekají tuto sobotu v centru Mostu. Těšit se můžete na soutěže, Cimbálovku Dušana Kotlára, moderátora Jiřího Krause a na herce z mosteckého a ústeckého divadla, kteří budou procházet mezi návštěvníky a několikrát sehrají zabijačku v hrabalovském stylu. Slavnosti končí ve 12 hodin.


MOST: Středisko volného času – Zimní radovánky

Pátek 19. února od 10 hodin

SVČ Most připravilo pro předškolní děti s rodiči páteční den plný her a soutěží v tělocvičně střediska. Začíná se v 10 hodin.


MOST: Planetárium – Hvězdné nebe s pohádkou

Sobota 20. února od 15 hodin

Na pohádku pod umělým nebem zajděte v sobotu do mosteckého Planetária. Od 15 hodin to bde pohádka Wallace a Gromit na Měsíci pro děti 5-12 let od 16.30 pak uvidíte populárně naučný pořad Hvězdná brána k Novému věku. Příchod nutný alespoň 10 min. před začátkem představení.


MOST: Benedikt – Stará sešlost

Neděli 21. února od 18.30

Na Benediktu se můžete těšit na oblíbený taneční večer s country. Vstup zdarma.


MOST: Oblastní muzeum v Mostě - Minerály východní části Krušných hor.

Celý víkend od 10 hodin

Zajímavá výstava nabídne návštěvníkům fotografie teplického sběratele minerálů a ukázky minerálů z oblasti Cínovce, Krupky a Moldavy v Krušných horách, některé z nich budou vystaveny poprvé. Výstava potrvá do 31. srpna, otevřeno je ve všední dny od 12,00 do 18,00 hodin, o víkendech od 10,00 hodin.


CHOMUTOV: SKKS – Dotek orientu V.

Sobota 20. února od 17 hodin

Hudebně taneční show v rytmu Orientu. Vystoupí světoznámý tanečník Osama Mimi Farag, dvojnásobná vítězka Talent awards Barbora Barya Slámová, dále pak Paola Pavla Fejfarová, Pavla Kostková, Anita Boháčová, Zuzana Vávrová, Zuzana Macková, Samantha, Misura, Taratibu, Duo Marlen, Saffron Tribe, Raqs Amel, kroužek orientálních tanců z DDM Chomutov a další. Akce se koná na velkém sálu SKKS Chomutov, ve 2. patře.


JIRKOV: Jirkovské divadlo - Myslivecký ples města Jirkova

Pátek 19. února od 20 hodin

V pátek si zatančete na Mysliveckém plese Města Jirkova. K poslechu zahraje kapela Klub 49, večerem provází moderátor Radek Jirgl. Připravena je bohatá a pestrá myslivecká tombola. Hostem večera bude Marek Ztracený. Vstupenky jsou v prodeji na Informačním centru.


JIRKOV: Galerie – Fantasy obrazy

Celý víkend

Výstava fantasy obrazů Kamily a Milana Tóthových. Výstava potrvá až do 19. března.


JIRKOV: Jirkovské divadlo - Karneval show

Neděle 21. února od 15 hodin

V neděli si můžete v jirkovském divadle s vašimi dětmi užít karnevalovou zábavu.


CHOMUTOVSKO: KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ: Galerie Kryt - Neviditelní lidé

Celý víkend

Putovní fotografická výstava Neviditelní lidé Fokusu Labe, bude mít další zastávku v klášterecké Galerii Kryt. Od 17. února do 1. března tady budou moci zájemci nahlédnout prostřednictvím snímků do příběhů lidí, kteří mají zkušenost s duševním onemocněním. Více se dozvíte v našem článku.


LOUNY: Vrchlického divadlo – Michal z Kouzelné školky

Neděle 21. února od 14 hodin

V neděli přijede do lounského divadla Michal Nesvadba se svojí Kouzelnou školkou a se svými plyšovými kamarády v milém představení pro děti od dvou let.


LOUNY: KD Zastávka – Ples muzikantů

Sobota 20. února od 20 hodin

Na plese muzikantů zahraje velký taneční orchestr Jaromíra Laksy, dechová hudba Oharka a rocková skupina 100% Live. Pořádá Klub přátel dechového orchestru ZUŠ Louny. Vstupenky zakoupíte v pokladně Vrchlického divadla.


LOUNSKO: VROUTEK – Vypsaná fixa

Pátek 19. února od 21.30 hodin

Koncert oblíbené kapely Vypsaná fixa se uskuteční v pátek ve Vroutku na Lounsku. Tvorba kapely je proslulá zajímavými básnickými – často surrealistickými texty, jejichž autorem je frontman Michal Mareda známý jako Márdi. V jeho písních je patrná inspirace například Williamem Saroyanem nebo Gabrielem Garcíou Márquezem. Největším vzorem Vypsané fiXy byli a jsou Pixies.


TEPLICE: Zámek Teplice – Čím platily naše babičky?

Celý víkend

Výstava bankovek severočeských sběratelů. Kouzlo peněz je nesporné i u neplatných bankovek. Jejich grafické zpracování vytvářeli v každé epoše nejpřednější národní umělci. Přijďte se podívat, jaké bankovky se používaly od vzniku Československa až do rozpadu federace. Naleznete zde i bankovky, které Vám připomenou mládí a Vaše děti pobaví. Výstava potrvá v I. a II. výstavní místnosti teplického zámku až do 17. dubna.


TEPLICKO: DUCHCOV - Soutěž na tanečních podložkách

Sobota 20. února od 9 hodin

Taneční soutěž pro všechny věkové kategorie vypukne v sobotu v Duchcově. Tančí se v tanečním programu PlayDance na osmi podložkách zároveň. Písně a obtížnost vybírá pořadatel. Soutěžící se zařazují do kategorie sami, ale pořadatel má právo soutěžící přeřadit. Kapacita je omezena na 32 soutěžících. Pořadí je určeno datem a časem přihlášení.


DĚČÍN: Music club Kotva – Ben Cristovao

Sobota 20. února od 20 hodin

Na Bena Cristovaa, DJ Abdu, The DLV, DJ Tabaco, DJ Sida se můžete těšit v sobotu v děčínském klubu Kotva.


DĚČÍN: Klub Škuner – Koncert Sabiny Křovákové

Sobota 20. února od 22 hodin

Škuner klub Děčín zve na koncert Sabiny Křovákové s kapelou. Vítězka Česko-Slovenské SuperStar představí své první autorské album "Sirkama". Chybět nebudou ani převzaté písničky, se kterými v soutěži uspěla. Jako předkapela vystoupí děčínská kapela Paka v saku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru