Ústecký kraj – Je litvínovským zastupitelem a krajským radním, v jehož kompetenci je oblast bezpečnosti a sociálních věcí. Hostem úterního rozhovoru v živém vysílání na našem webu bude výrazná osobnost celokrajské politiky Martin Klika (ČSSD). Přímý přenos ze studia zahajujeme 23. února v 19 hodin.

Martin Klika (ČSSD).

Kdo je Martin Klika? Do roku 2002 pracoval u Policie ČR, poté se stal ředitelem Městské policie ČR v Litvínově. Do ČSSD vstoupil v roce 2001. V letech 2004 až 2007 byl předsedou místní organizace ČSSD. V roce 2007 se vzhledem k velké pracovní vytíženosti vzdal funkce předsedy a zastával funkci místopředsedy místní organizace. Od roku 2010 se stal znovu předsedou.

V současné době je opozičním zastupitelem města Litvínova a radním Ústeckého kraje.

Je ženatý a má tři děti. Ve volném čase se věnuje především rodině.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru