Ústí chystá velikonoční trhy! Víme, kdy se mají konat
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem chce uspořádat velikonoční trhy na Lidickém náměstí, hledá proto dodavatele pro zajištění kompletní realizace trhů a doprovodného programu.

Akce s názvem Velikonoce 2022 by se měla konat ve dnech 11. až 14. dubna. Dodavatel by měl připravit program zaměřený na všechny věkové kategorie vč. workshopů a tvůrčích dílen. Dále by měl zajistit prodejce především velikonočních výrobků a tradičního zboží, regionálních potravin a produktů či řemeslné stánky.

„Podobné akce byly v posledních dvou letech kvůli covidu značně omezeny, třeba ani vánoční trhy si občané nemohli naplno vychutnat. Teď, když už je ale situace lepší a restrikce nejsou tak přísné, chceme lidem nabídnout náhradu za ty neuskutečněné či ořezané akce právě ve formě ústeckých Velikonoc, které by se na Lidickém náměstí konaly úplně poprvé,“ sdělil náměstek primátora Tomáš Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru