Zamykání Labské stezky: Ušlapejte si vlastní smoothie na fruitbiku a projeďte se lodí!
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Ústí nad Labem - Pravidelné jízdy cyklobusu, který vás bezpečně a zdarma dopraví z Labské stezky přes Bukov na Severní Terasu budou o týden prodlouženy. Poslední jízdu tak můžete využít o víkendových dnech 28. a 29. září.

V neděli 29. se navíc můžete zúčastnit zajímavé akce Podzimní zamykání Labské stezky v Církvicích. Od 10:00 do 15:00 si přijďte užít bohatý program. Ušlapat své vlastní smoothie si můžete na originálním fruitbiku. K dispozici bude bezplatný servis kol a městská policie bude mít připravené hravé bezpečnostně-preventivní aktivity. Den zpestří cyklojízda Českým středohořím na trase Litoměřice - Církvice a zpět. Cyklojízda je součástí závodu MTB Tour České středohoří a jedná se o nezávodní kategorii.

Připravena je také jízda lodí Marie, a to rovněž zcela zdarma. Vyplouvat bude v 9:30 z přístaviště ve Vaňově směrem k Cyklokempu Loděnice v Brné, do Církvic a zpět.

A to stále ještě není všechno! Pokud sami Labskou stezku symbolicky zamknete, budete mít možnost si přímo na místě vylosovat jednu z mnoha skvělých cen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru