Podnikatelské fórum ovládnou nové technologie
Gabriela Nekolová, zástupkyně vládního zmocněnce pro ÚK a KVK.
Co se chystá

Ústecký kraj - Mnoho zajímavých témat nabízí letošní již třetí ročník Podnikatelského fóra Ústeckého kraje, kterého se bude účastnit ministr průmyslu a obchodu a mnoho dalších zajímavých osobností, desítky firem, měst a obcí, rozvojových i neziskových organizací.

V rámci fóra proběhne představení společnosti Geomet, jež se chce věnovat těžbě lithia na Cínovci, vstupy budou mít také delegace ze sousedního Německa. Nové technologie a koncept SMART budou prolnuty všemi bloky fóra. Můžete zde získat informace, co je a není SMART, otevřená data a jejich využití, testování autonomních vozidel apod. V druhém dni fóra jsou připraveny workshopy zaměřené na praktickou realizaci konceptu SMART, spolupráci škol a firem v letech 2018 a 2019 či ochranu osobních údajů. Toto chystané nařízení na ochranu osobních údajů zaměstnanců a zákazníků vstoupí v platnost již za rok, nyní je nejvyšší čas začít s přípravou.


 

Více informací naleznete zde


Fórum organizuje Ústecký kraj a Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje, záštitu převzal předseda vlády ČR, Ministerstvo průmyslu a Úřad zmocněnce vlády pro Moravskoslezský, Ústecký a Karlovarský kraj.

3005forum1

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru