Ústí nad Labem - V neděli v 15 hodin a 20 minut prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost v obvodu centra města a Klíše, kde při kontrole zahrádkářské kolonie na Konvalinkovém vrchu ji oslovil oznamovatel. Ten strážníkům sdělil, že v jedné z místních zahrad pobíhá srna, která se bez cizí pomoci nemůže dostat ven ze zahrady.

1502srna

Strážníci zraněnou srnu odchytili a odnesli ji do útulku. Foto: MP Ústí nad Labem

Strážníci si na místě všimli, že srna je zraněná, proto ji odchytili a v náručí ji odnesli do nedalekého městského útulku pro opuštěná zvířata. Přes operační středisko byl o celé události informován odpovědný pracovník příslušného mysliveckého sdružení, který operátorovi přislíbil, že se o zraněné zvíře postará.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru