Zadní Telnice – Na své si dnes v sobotu od 12.00 hodin v lyžařském areálu přijdou příznivci adrenalinové podívané. Snow-park hostí historicky první jam na snow-scootech.

Akce potrvá do 16.00 hodin. Eretic snow scooty poskytne na akci Gizmania. Na akci dorazí Kevin Demay z Francie, otec Ereticu. Všichni příchozí budou moci vyzkoušet ten super pocit z jízdy. Startovné se neplatí. Půjčení Ereticu je zdarma. Snow-park je pár set metrů od Adolfova, kde je horní stanice lyžařského areálu Telnice.

Provozovatelé lyžařského areálu na Telnici prosí všechny návštěvníky, kteří za zimními radovánkami vyrazí autem, aby na nich měli nazuté zimní pneumatiky, dbali dopravních značek, předpisů a na parkovištích pokynů služby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru