Střekov – Černým písmem se do policejních statistik zapíše dopravní nehoda, která se stala ve čtvrtek odpoledne krátce po 16.00 hodině u marketu v Železničářské ulici. Střet si vyžádal život devětaosmdesátileté seniorky.

Dopravní nehoda v ulici Železničářská s tragickými následky. Foto: Lubomír Brutman

Veronika Hyšplerová, mluvčí krajské policie dopravní nehodu s tragickými následky on-line deníku E – Ústí.cz potvrdila. „Mohu jen v krátkosti uvést, že v ulici Železničářská se na přechodu pro chodce střetl řidič osobního auta s chodkyní (ročník 1927). Seniorka při nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem. Příčina střetu je v šetření," doplnila krátce po nehodě policistka.

Dopravní nehoda v ulici Železničářská s tragickými následky. Foto: Lubomír Brutman

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru