Ústí nad Labem - Hladové a žíznivé děti, které nalezla před jejich domem, vzala k sobě žena v Ústí nad Labem a zavolala strážníky. Děti se bály jít domů.

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Událost se stala v neděli v devět hodin večer v Makové ulici. Informují o ní ústečtí strážníci. Na tísňovou linku městské policie telefonovala oznamovatelka, která operátorovi sdělila, že má u sebe čtyři nezletilé děti, které pláčou a bojí se jít domů.

Strážníci na místě od oznamovatelky zjistili, že zmíněné děti nalezla plačící před jejich domem. Na její dotaz proč pláčou, děti odpověděly, že mají hlad a žízeň, a že se bojí svých rodičů, neboť měly být již dávno doma a teď mají strach, že budou od rodičů fyzicky potrestáni.

Dále děti uvedly, že se byly podívat na Severní terase na kolotoče a ztratily pojem o čase. Strážníci po dohodě se sociální pracovnicí a rodiči uvedených dětí převezli tyto do místa jejich bydliště, kde byly předány jejich zákonným zástupcům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru