Ústecký kraj - Krajská zdravotní, která spravuje pět největších nemocnic v kraji, díky finanční podpoře Ústeckého kraje zakoupila devět nových sanitních vozidel, které nahradí vysloužilé vozy nevyhovující současným potřebám pro přepravu pacientů a provozu na pozemních komunikacích.

Nové sanitky. Ilustrační foto: Krajská zdravotní

Do vozového parku Krajské zdravotní tak přibudou dvě sanitní auta tovární značky Volkswagen Transporter se zástavbou upravenou pro přepravu nedonošených, patologických novorozenců včetně vybavení zdravotnickými přístroji, a sedm nových sanitních vozů tovární značky Fiat Ducato se zástavbou pro převoz zraněných a nemocných osob.

Nové sanitní vozy nejenže obnoví vozový park Krajské zdravotní, ale také nabídnou přepravovaným pacientům lepší komfort při cestování, jako je například nižší hlučnost auta nebo lepší teplotní pohodlí (klimatizace, vytápění). Zlepší se také pracovní podmínky pro řidiče a posádku zdravotnické dopravní služby.

Slavnostní předání nových sanitních vozidel proběhne v pátek 8. července v areálu chomutovské nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru