Ústecko – Vůbec první taneční akce na Miladě, která měla proběhnout dnes 1. července, se odkládá. Důvodem je nepovolení akce kvůli nedostačující žádosti, kterou pořadatel podal.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek

„Předložili jsme dokument se žádostí, která byla nedostačující, proto nám nebyla akce povolena," uvedl důvod zrušení akce pořadatel František Štván mladší.

Důvodem, proč nebyla první Open air na Miladě povolena, bylo, že pořadatel včas neinformoval správce jezera o pořádání akce. „Oficiálně jsme se o ní dozvěděli až ve středu. K pořádání takovéto akce je potřeba zajistit zábor prostranství, splňovat hygienické a bezpečnostní podmínky, což v rámci legislativy nebylo možné tak rychle zajistit. Proto nebyla akce ze strany Palivového kombinátu Ústí povolena. Ale samozřejmě vítáme, i svazek obcí kolem jezera Milada, jakékoliv aktivity i tohoto typu, které povedou k propagaci jezera a šíření podvědomí o něm mezi veřejností. S pořadatelem jsme se domluvili, že když podá žádost včas a podepíše se smlouva o pronájmu pozemku, bude mu akce Open air povolena," řekl Petr Lenc, ředitel Palivového kombinátu Ústí.

František Štván mladší, tak milovníky taneční hudby ujišťuje, že nemusí obávat, že by o párty pod širým nebem přišli. „Poučili jsme se z chyb, které jsme udělali a předložíme žádost novou, která už bude v pořádku. Akce Open air na Miladě, tak proběhne v náhradním termínu," dodal pořadatel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru