Ústí nad Labem - Nejvíce práce z celého Ústeckého kraje měli od pátku do neděle dopravní policisté v Ústí nad Labem. Museli vyjet k šestnácti nehodám. Naštěstí při nich nevyhasl žádný lidský život.

Služební auto dopravní policie v civilním provedení. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí krajské policie Šárka Poláčková uvedla, že nejčastější příčinou střetů byl nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost, nedání přednosti v jízdě a nesprávné předjíždění. „V celém Ústeckém kraji dopravní policisté od pátku do neděle řešili sedmdesát sedm dopravních nehod. Nejvíce, s počtem třiatřicet, střetů zaznamenaly hlídky v pátek. V sobotu dopravní policisté řešili sedmadvacet nehod a v neděli sedmnáct. Pod vlivem alkoholu bylo šest účastníků střetů. Hmotnou škodu jsme vyčíslili na 3 366 000 korun," doplnila policistka.

Počet nehod během víkendu v jednotlivých okresech: DC – 9, CV – 13, LT – 9, LN – 9, MO – 8, TP – 13, UL – 16 a dálniční odd. – 0.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru