Ústí nad Labem – Řada změn v jízdním řádu čeká na cestující ústeckou městskou hromadnou dopravou. Některé linky se úplně zastaví, u jiných se prodlouží intervaly mezi jednotlivými spoji.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí ústeckého dopravního podniku Luboš Heřman uvedl, že v období od 1. července do 31. srpna 2016 bude na linkách MHD číslo 5, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 60 a 62 zaveden letní provoz v intervalu 20 minut. „Linky číslo 58 a 59 budou v tomto období mimo provoz. Dále také nebudou v provozu školní spoje na linkách číslo 9, 15 a 27. Na lince číslo 9 nepojede spoj s odjezdem ve 12.49 hodin od Divadla do Kojetic, spoj bude končit v zastávce Nové krematorium. U linky číslo 15 nepojede spoj s odjezdem v 7.05 hodin z Vaňova. Na lince číslo 27 bude spoj s odjezdem ve 12.40 hodin ze zastávky Vozovna DP ukončen v Brné. Linka číslo 15 nebude obsluhovat o letních prázdninách obec Dolní Zálezly a spoje budou končit a začínat ve Vaňově," doplnil mluvčí ústeckého dopravního podniku.

Změna letního jízdního řádu ústecké městské hromadné dopravy se dotkne také turistických linek 20, 21 takzvaných cyklobusů, které budou navíc vyjíždět každou středu, kromě spojů na Severní Terasu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru