Krásné Březno – Sražený divočák zaměstnal ve středu ráno městské strážníky. Na místo musel přijet i místní myslivec.

Sražený divočák zaměstnal ústecké strážníky. Foto: MP Ústí nad Labem
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že na lince 156 přijal operační důstojník oznámení, kdy měl řidič BMW srazit dvě divoká prasata. „Na místo okamžitě vyjela hlídka strážníků, která přivolala ke střetu ústecké policisty z oddělení dopravních nehod. K události také dorazil myslivec z místní honitby, který si sražené divočáky odvezl," doplnil Jan Novotný.

Myslivci varují ústecké řidiče na silnicích podél zarostlých úseků před pobíhající divokou zvěří. „Zejména v zimních měsících jde zvěř do měst k domům za potravou, kterou zde snáze najdou než ve volné přírodě. Navíc k nám teď migrují i divočáci z Německa," řekl myslivec Karel Kočovský.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru