Plavci z ústecké průmyslovky si na Mistrovství světa v Brazílii doplavali hned pro tři medaile
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Sport

Plavcům z ústecké Střední průmyslové školy se podařilo uspět na Mistrovství světa středních škol v Brazílii. Doplavali si hned pro tři medaile. Zlato v kategorii padesát metrů prsa získal Vojtěch Janeček. Další zlato v kategorii padesát metrů volný způsob získal Pavel Ouředník, který v závodě na sto metrů volný způsob vybojoval stříbro.

„Před vašim odletem jsem vám přál hodně úspěchů v dalekém Riu a dnes vám s radostí gratuluji k úspěchům, kterých jste dosáhli,“ okomentoval tento úspěch primátor Petr Nedvědický.

„Je to skvělá vizitka nejen pro vás, ale i pro celé město Ústí nad Labem. Jste vzorem pro další generace dětí, které by jinak svůj čas trávily před televizními obrazovkami,“ uvedla náměstkyně primátora Věra Nechybová.

Sportovní tým převzal z rukou zástupců města ocenění a poukázky na sportovní potřeby.

3005plavci2

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru