McDonald's Cup zná vítěze: Starší kategorii ovládli fotbalisté z Ústí
Ilustrační foto: pixabay.com
Sport

Teplice - Na tréninkových hřištích na Stínadlech v Teplicích se odehrálo krajské finále 22. ročníku fotbalového poháru McDonald´s Cup. Ve dvou věkových kategoriích, té mladší (6 až 9 let) a té starší (10 až 11 let), soupeřilo vždy osm týmů v každé skupině.

V mladší kategorii získali zlaté medaile kluci z teplické ŽS Edisonova. Poslední krok udělali ve finále, když zdolali stejně staré kluky ze ZŠ Ak. Heyrovského v Chomutově. Ve starší kategorii se z celkového vítězství radovali mladí fotbalisté z ústecké základní školy Rabasova. Ve finále porazili protivníky ze ZŠ Jungmannova v Roudnici nad Labem. Akce se konala pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

Ústecká škola bude region reprezentovat na celostátním finále v Olomouci (4. června). Losování, kterého se ujal bývalý český reprezentant David Rozehnal, přiřklo “Rabasovce” pražskou ZŠ Marjánka, ZŠ Na Výslunní, Brandýs nad Labem a pardubickou ZŠ Dubina.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru