Ústečtí Blades odstartují sezónu na domácím hřišti proti Stallions z Pardubic
Blades představili fanouškům novinky pro letošní rok. Foto: Petr Sochůrek
Sport

Ústí nad Labem – Na fotbalovém hřišti v Olšinkách odstartují 7. dubna ústečtí američtí fotbalisté Blades prvním zápasem v nejvyšší soutěži v České republice svou účast Paddock lize. Utkají se s týmem Stallions z Pardubic.

Kromě zápasů s nejlepšími týmy v České republice se mohou těšit fanoušci na řadu novinek. Nejvýznamnější bude zápas odehraný 26. května na Městském stadionu v Ústí nad Labem. „Velký dík městu a fotbalovému klubu v Ústí nad Labem. Slibuji si od toho velkou zábavu a velkou show pro lidi, pro které nejsou Olšinky až tak dostupné,“ uvedl předseda ústeckých Blades Matěj Sahula na tiskové konferenci ke startu sezóny v obchodním centru v Trmicích.

Novým kapitánem týmu je Pavel Mráz hrající na postu quarterbacka. „V Ústí nad Labem je tým sehraný. Pár kluků znám z reprezentačních utkání. Spolupráce s Blades se mi libí. Tréninky odsýpají, kluci fotbalu rozumí, je na nich vidět, že chtějí hrát a vyhrát,“ řekl Pavel Mráz.

Největší posilou Blades je hráč amerického fotbalu z Floridy Bo Diesel. „V Ústí se mi moc líbí, hráči i trenéři jsou skvělí. Blades jsou na velkém vzestupu, základ týmu je velmi dobrý. Nečekal jsem tolik talentovaných hráčů,“ prohlásil Bo Diesel.

Záznam z tiskové konference najdete zde.

3103 blades2

TISKOVÁ KONFERENCE V TRMICKÉM OBCHODNÍM CENTRU. FOTO:PETR SOCHŮREK

3103 blades5

PŘEDSEDA KLUBU MATĚJ SAHULA. FOTO: PETR SOCHŮREK

3103 blades6

HLAVNÍ TRENÉR DANIEL LEŠKO. FOTO:PETR SOCHŮREK

3103 blades7

KAPITÁN ÚSTECKÝCH BLADES PAVEL MRÁZ. FOTO:PETR SOCHŮREK

3103 blades3

TISKOVOU KONFERENCÍ PROVÁZELA VERONIKA HYŠPLEROVÁ. FOTO:PETR SOCHŮREK

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru