Veškeré hračky si v místě konání můžete vyzkoušet. Foto: Festival IQ Play
Výlety

Litvínov – Přesně za týden, tedy v pátek 16. února bude aula Scholy Humanitas cílem všech, kdo si chtějí prohlídnout a hlavně vyzkoušet nejrůznější zajímavé hračky edukativního charakteru. Dopoledne je prostor vyhrazen školám, ale už ve dvě hodiny odpoledne se brány auly otevírají široké veřejnosti.

„Festival IQ Play je putovní hravá výstava ze Zlína.  Jsou na ní k vidění, ale hlavně k vyzkoušení hry a hračky edukativního charakteru, smyslové hračky, Montessori pomůcky, dřevěné hračky, logické hry, stavebnice a hlavolamy. Festival je připraven tak, aby zabavil široké spektrum návštěvníků – dospělé, seniory, zdravotně znevýhodněné osoby a děti. Rozvoj logického myšlení a kreativity je důležitý v každém věku a našim cílem je, aby si na akci pohráli i dospělí, kterým podpora kreativity chybí," představují výstavu její autoři. 

V Litvínově pořádá výstavu Středisko volného času Smajlík, který doplňuje, že je vhodná pro děti už od dvou let. „V sále budou zkušení lektoři z organizace Festival IQ Play, kteří rádi poradí nejen s různým zaměřením, ale i jak hračku používat," dodala Monika Merhautová. 

Jednotné vstupné na akci je 50 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru